Veranderen van energieleverancier

V-test

Op de website www.vreg.be kunt u de V-test uitvoeren. Dit is een objectieve vergelijking van de verschillende elektriciteits- en aardgasproducten van alle energieleveranciers in Vlaanderen. De module berekent op basis van uw verbruik hoeveel u het komende jaar zou betalen als u nu een contract afsluit met een leverancier.

De V-TEST wordt maandelijks aangepast met de meest actuele prijzen. De VREG houdt geen rekening met (tijdelijke) kortingen en promoties.

Om de V-TEST uit te voeren, neemt u best uw laatste afrekeningsfactuur bij de hand. Als u geen verbruikshistoriek heeft omdat u bijvoorbeeld naar een nieuwbouw verhuist, kunt u in de berekeningsmodule aanduiden dat u uw verbruik niet kent.

Indien u graag de V-TEST laat uitvoeren door één van onze medewerkers, dan kan dit in het woonloket. Neem hiervoor uw laatste jaarafrekening mee.

 

Groepsaankoop

Door de provincie West-Vlaanderen wordt jaarlijks een groepsaankoop gas en elektriciteit georganiseerd. Een samenaankoop energie verzamelt zo veel mogelijk burgers die samen de markt op gaan om stroom en gas aan te kopen aan voordelige tarieven.

>> Meer info: www.samengaanwegroener.be

Woondienst Regio Roeselare - alle rechten voorbehouden
Webdesign & ontwikkeling: info@webwaardig.be